Existau zile cand a citi cateva pagini dintr-o carte era placerea deosebita si modul in care se incheia o seara. Mai nou lumea moderna adapteaza astfel de obiceiuri cu amprenta tehnologiei. Citim pe telefon, online, pe tableta. Citim bloguri si mai putine ziare. O forma moderna de a impartasi ganduri, de a regasi oameni cu aceleasi interese si vieti expuse ca si cand cineva ti-a furat mintile si a asternut cu talent cuvintele vietii tale.

Unii sunt mai sentimentali si merg pe ideea de confesiune, de blog care sa spuna cum decurg zilele si ce aventuri fac viata mai piperata sau mai sarata; altii sunt practici si se indreapta ca si interes catre acele bloguri care prezinta stiri si aspecte interesante din viata, ca o enciclopedie expusa altfel. Este si cazul blogului tssdemo, un blog din categoria a doua insa nu acelasi lucru se poate spune despre modul in care se impune pe nisa sa. News, aspecte de timp liber, idei si motive sa fii inspirat- pe scurt de toate ca intr-o reteta de succes, complexa cand fiecare ingredient imbogateste gustul in final.

Cu ce este diferit? Cu tot ceea ce expune caci are un stil aparte, un aer fresh si accent pe informare. Spre exemplu afla cateva curiozitati despre pantofi si placerile femeilor, despre abordarea detaliata a unor filme pe care sa le vizionezi in functie de gen si nu numai. Alimentatia joaca si ea un rol important si este prezenta constanta; nu vei gasi aici o carte de bucate, nu retete pe care sa le incerci ci sfaturi de care sa tii cont pentru ca oricat ai cunoaste mereu este ceva nou la orizont. Inveti, te autoeduci sub orice forma posibila. Caci informatia face diferenta intre cei care doresc sa depaseasca aria simplismului in cunoastere. Informatia ne face mai stapani si aduce evolutia!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *