lucky studio iasiVideochatul este unul dintre cele mai profitabile domenii din Romania, deoarece aici se castiga cele mai mari sume de bani. Azi am ales sa vorbesc despre acest subiect pentru ca am avut placerea de a discuta cu managerul unui mare studio de videochat din Iasi. Printre prieteni comuni si alte cunostinte, am dat de aceasta persoana care m-a atras mai mult prin modalitatea de gandire, si anume o gandire extrem de deschisa si sincera.

Eram la o cafea cand unul dintre prietenii din gasca a venit impreuna cu managerul Lucky Studio. Nu am fost prea surprinsa initial pentru ca nu stiam prea multe despre subiect, asa ca am preferat sa ma abtin de la orice parere. Asa cum ziceam si putin mai sus, m-a impresionat modalitatea de gandire, o gandire deschisa. Sigur ca a inceput sa imi povesteasca despre banii care se castiga in domeniul lor, pentru ca asta este si cea mai atractiva parte.

lucky studio iasilucky studio iasiNu eram in postura de reporter insa eram curioasa de lucrurile care se intamplau acolo. Imi povestise ca Lucky Studio Iasi este cel mai avantajos datoita sistemului pe care l-au implementat, un sistem nou pe piata. Ceea ce ii face sa fie diferiti de alte studiouri este faptul ca fetele isi primesc comisionul, plata mai exact, in fiecare zi, la sfarsitul programului. Mai exact, fetele primesc intre 300 si 800 de lei intr-o zi, in functie de cati bani au facut. Chiar daca o fata este angajata pentru prima oara, este in probe sau ceva de genul acesta, ea isi primesti banutii la sfarsitul fiecarei zile.

lucky studio iasi Un alt lucru care m-a surprins si despre care nu stiam pana atunci este faptul ca la angajare, fetele primesc diferite bonusuri. Am ramas uimita sa aflu cat sunt de mari aceste bonusuri insa am aflat destul de repede. Duminica este ziua preferata a fetelor, pentru ca se ofera o multime de bonusuri in bani. De exemplu, duminca, se calculeaza 50% din banii castigati de luni si pana duminica.  Asadar, o fata care a castigat intr-o saptamana 2 000 de lei, va primi duminca un bonus de 300 de lei. Bonusurile cresc treptat, in functie de de banii castigati de model. De asemenea, exista si un sistem prin care se premiaza fetele. De exemplu, fetele care castiga cei mai multi bani intr-o saptamana pot fi clasate pe locul 1, 2 sau 3. Fata care a castigat cei mai multi bani, cea de pe locul 1, va primi 2 000 de lei, in afara bonusurilor saptamanale, fata de pe locul 2 are 600 de lei iar fata de pe locul 3 inca 400 de lei.

Este vorba despre niste sume destul de mari de bani care nu pot fi trecute cu vederea. Videochatul este intr-adevar un domeniu foarte banos, si nu doar asa cum am crezut eu initial.

De admin

9 comentarii la „Cati bani se pot castiga din videochat”
  1. Parca am mai auzit despre Lucky Studio si stiam ca intreaga echipa este formata numai din fete. Acum aud de un manager. Asa este sau era vorba despre manager in mod general si este de fapt o femeie?

  2. EEh, ce conteaza ca este barbat sau femeie. Oricum tu ai propria camera, propriile accesorii, u program pe care ti-l alegi si nimeni nu te deranjeaza inutil. Chiar poti castiga bani pentru a da de permis, asa cum am facut si eu in cele din urma.

  3. Este adevarat ca poti judeca videochatul si toate acestea daca nu ai fost acolo si n-ai vazut cu ochii tai sau daca nu apuci sa vb cu cineva strict despre asta. Sinceritatea si deschiderea este baza.

  4. Ce tare! O fata care face mai mult pe saptamana poate castiga si mai mult. Adik este un fel de angajata lunii? Ce taree! Trebuie sa si muncesti cv pt asta si ca sa ajungi sa fii intr-o asemenea pozitie!

  5. Tu, fetelor. Este suficient de mult si bine scris incat sa ne convinga sa ne apucam si noi, mai ales ca criteriul suprem sunt banii de fiecare data. Cine nu isi doreste sa iasa cand vrea si sa isi cumpere ce vrea atunci cand are chef?

  6. Este si normal sa ne intereseze un asemenea subiect daca este vorba despre bani, insa in Iasi este o piata a muncii mai mare si ai putea sa iti gasesti si altceva de munca, sa zicem, spre deosebire de Suceava, de exemplu.

  7. Faza asta cu banii jos dupa fiecare zi de munca sau program este cea mai tare faza legata de munca de videochat in Iasi. Nu sunt cheltuieli ca in Bucuresti, sa zicem, daca esti studenta sau masteranda, insa tot iti trebuie bani, ca nu esti acasa.

    1. Duminica eu nu as sta sa lucrez. Macar atat, pt ca si-asa am facultate si cursuri si mai vreau si eu program liber pt ce imi pl mie. Dar, in rest pare sa se merite. Good! ;;)

  8. Poate ca judecam pana acum videochatu, asa cum o face toata lumea, da se pare ca este mai mult de atat si mai ales de castigat din asta. M-as baga poate si eu, dar voi avea nevoie de si mai multe argumente la fata locului.

Comentariile sunt închise.