Skip to content

Cateva lamuriri cu privire la videochat

Inca de acum 5-6 ani a inceput sa se auda tot mai mult despre videochat. Bineinteles ca peste tot erau pareri impartite, cum sunt de altfel si acum. Insa, cea mai mai mare parte a persoanelor, cand isi spuneau parerea despre videochat spuneau clar si raspicat: „Prostitutia si videochatul sunt intocmai acelasi lucru! Nimic nu le diferentiaza una de cealalta!” Si alte cuvinte pe care nu pot sa le reproduc.

Anii insa au trecut si oamenii parca au devenit ceva mai domoli in gandire, nu isi mai spun in gura mare parerea aceasta, ci zic mai usor ca: „Se castiga usor banii asa, trebuie doar sa fii frumoasa si gata.”. Cand au descoperit ce salarii si ce conditii sunt oferite majoritatii fetelor, parca s-a starnit invidia. Cu toate acestea, videochatul inca este vazut ca o forma ceva mai legala de prostitutie, iar angajatele din acest domeniu trebuie in continuu sa isi asigure o discretie totala, pentru ca de cele mai multe ori familiile lor vad aceasta profesie ca pe ceva rusinos. „Dar nu te-am crescut eu frumos? Nu te-am educat eu?” Uneori se mai poate da ca replica si „In loc sa iti gasesti un baiat cu bani, sa ai si tu stabilitate, te dezbraci in fata atator straini. Cine o sa te iubeasca cand o sa afle ce faci?”

In paragrafele ce urmeaza, cu ajutorul raspunsurilor date de Luxury Studio cu privire la programul de lucru si profilul candidatelor, vom incerca pe cat posibil sa lamurim niste prejudecati cu si despre videochat.

Videochatul nu e numai de un singur fel, se imparte in doua mari categorii: adult si non-adult. Cand vine vorba despre videochat non-adult, modelele de videochat trebuie sa aiba niste abilitati de comunicare puternic dezvoltate, pentru ca numai de dialogul inteligent cu clientul depinde obtinerea succesului pe aceasta ramura. In cazul celor de tip adult, nimeni nu va putea sa forteze modelul sa faca ceea ce nu isi doreste. Totul tine strict de alegerile pe care doreste sa le faca.

Primul pas spre a putea lucra ca model videochat este dat de implinirea varstei de 18 ani, a majoratului. Apoi, ar fi de preferat sa se cunoasca notiuni elementare de engleza, iar ambitia si seriozitatea sa fie nelipsite pentru a putea avea un curs frumos in aceasta cariera.

Cu toate ca s-ar putea crede ca modelele videochat ar trebui sa aiba masurile 90-60-90 pentru a putea fi angajate, cei de la Luxury Studio confirma ca fiecare tip de frumusete este bine primit, indiferent daca angajata are forme rubensiene sau este ceva mai slaba decat majoritatea. Frumusetea neconventionala este, de asemenea, bine primita de catre acestia. De fapt si de drept, unele persoane pot sa fie cu adevarat fermecatoare numai atunci cand incep sa vorbeasca.

Programul de lucru este flexibil, modelele putand sa-si aleaga orele sau zilele la care sunt disponibile ca sa poata lucra. Cu siguranta ca isi pot lua concediu de odihna si  sunt tratate ca orice angajat din Romania, beneficiind de drepturi, dar si de obligatii.

Veniturile sunt cu mult peste cele ale unui angajat bine platit din Romania si este clar ca motivatia exista cu adevarat in acest caz.

Cand vine vorba de studiouri serioase de videochat, confidentialitatea angajatelor este respectata 100%. Datele personale nu sunt divulgate, iar modelele vor discuta numai cu persoane din alte tari, adica pe platforme speciale disponibile numai in afara Romaniei.

Chiar daca nu pare ca in acest domeniu este nevoie de training, modelele vor beneficia in continuu de ajutorul trainerilor angajati special pentru a fi cat mai de ajutor acestora daca se afla la inceput de drum sau, pur si simplu, au nelamuriri.

Cu siguranta ca se poate renunta oricand, din diverse motive, e ca oricare alt loc de munca.

Cand vine vorba de aceasta ocupatie, vor fi tot timpul conceptii eronate, care sa puna in umbra reputatia celor care o practica. Din fericire, confidentialitatea va fi respectata, iar partea financiara nu va reprezenta niciodata o problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *