Monstrul Loch Ness

Monstrul Loch NessInfricosator, gigant si monstruos, monstrul din Loch Ness este o creatura mitologica care se spune ca exista in corpul de apa al Loch Ness-ului a zonelor din Scotia. Exista cu adevarat sau este doar o fictiune realizata cu multe secole in urma?

Aproximativ 20 de filme au fost inspirate din miturile ce au legatura cu monstrul din Loch Ness, incluzand cele mai faimoase, precum Loch Ness, din anul 1996 si The Water Horse : Legend of the Deep, din anul 2007. In afara de marile ecrane, adaptarea sa este de asemenea vazuta in numeroase show-uri de la TV, de asemenea si in piese, jocuri si literatura.

Existenta Monstrului din Loch Ness este atat un mister, cat si un mit. Multi au raportat ca l-au vazut, mai ales in ultimul secol. Primele inregistrari despre aceasta creatura dateaza din cel de-al 7-lea secol, in care un calugar, numit Saint Columba l-a intalnit in timpul sederii sale din Nordul Scotiei. Cu toate acestea, acest cont nu poate fi considerat cu adevarat autentic, in timp ce in zilele noastre, povesti despre aceasta creatura sunt destul de comune. In timp ce anii au trecut, rapoarte subsecvente au continuturi care difera ce au legatura cu modul in care arata acesta, dar si dimensiunea sa.

Cercetarile stiintifice declara ca creatura exista doar in mitologie, dar credinciosii neclintiti spun ca ar putea sa fie o ultima ramasita sau o ultima specie de dinozauri care supravietuiesc, posibil un plesiosaur, o specie de dinozauri care au existat posibil in perioada Triassica. Potrivit studiilor de fosile, plesiosaurii au fost dinozauri marine reptile si au fost prezente cu in jur de 200 de milioane de ani in urma. Putini altii sugereaza ca a supravietuit ultimei Ere a Ghetii, si a fost cu adevarat imposibil pentru ca o creatura sa supravietuiasca atat de mult. Creatura era denumita Nessie in anii 40.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *