DSC01004-640x425Azi dimineata mi-am prins castile in clanta de la usa de la intrare si le-am rupt. Acum se aud foarte prost si nu mai pot fi folosite, asa ca le-am aruncat. Am stricat mai multe casti in accidente asemanatoare de nenumarate ore si acest lucru imi aduce aminte de singurele lucruri ce stau intre noi si experienta cu adevarat wireless. Am asteptat perechea potrivita de casti Bluetooth cu care sa-mi pot asculta melodiile preferate de cativa ani incoace. Ceva pe care pot purta in jurul casei, pe strada sau atunci cand fac jogging cu un comfort adevarat si calitate audio. Si mai important, ceva care nu se va putea agata de fiecare data cand ma aplec sa-mi leg sireturile.

La congresul mondial mobil din Februarie, o companie audio wireless, BlueAnt a aratat un produs care parea sa fie raspunsul meu la rugaciunile legate de casti. Avand un nume nu prea necesar, Pump HD Sportbuds de 130$, a venit cu promisiunea rezistentei la apa, robust, cu audio potrivit. Si pe majoritatea conturilor, aceste casti excursive nu au prea multe probleme sa reziste.

Un nou look

Cand cei de la Mashable au fost intrebati ce culoare a castilor Sportsbuds vor sa incerce la conferinta, verde sau negru, raspunsurile acestora au fost imediat negru. Acesta se simte inca foarte increzator ca a facut alegerea potrivita. Spunand aceste lucruri, modelele pe culoare negru nu arata rau. Pavilioanele de cauciuc si cateva alte lucruri sunt de un albastru metalic, dar complimenteaza negrul si acesta se simte foarte bine purtand castile in transportul public, nefiind confundat cu un tip care a uitat sa-si scoata castile de antrenament.

BlueAnt a facut cateva alegeri interesante asupra factorului de forma. Design-ul a fost o incercare de a face castile sa stea intr-un loc. Si la cat de departe merg acele tipuri de design, castile Pump HD Sportbuds nu sunt la fel ce de ciudate, ca si numele lor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *