Wall-of-fire-in-southern-California-jpgUn total de noua incendii ard momentan in San Diego County, urmand o zi haotica pentru pompierii care muncesc in lupta cu flacarile, in timp ce oficialii county au declarat o urgenta locala. Resedintele au fost distruse, scolile au fost inchise si multi localnici vor dormi in adapostrui, nestiind daca casele lor sunt in siguranta sau nu.

Incendiile de miercuri au inceput la ora 10:34 dimineata, cu ultimele incendii incepand la 4.25 dupa amiaza in San Marcos, un oras din nordul lui San Diego. Mai mult de 30 de case au fost distruse de foc cu 9 zone in regiune fie sub evacuare obligatorie sau voluntara.

Orasul San Diego a fost deja declarat o urgenta locala, marti, cand 2 incendii separate, ce acum sunt izolate, au fost declansate. Tinutul lui San Diego a eliberat una miercuri dupa amiaza, in timp ce noi focuri au inceput, ce a declansat o stare de urgenta in regiune.

Statia de corpuri marine aeronautice de la Miramar a trimis cel de a-l 3-lea elicopter pentru a ajuta in lupta cu incendiile.

Scolile din Oceanside, Carlsbad, Encinitas si universitatea California State San Marcos, toate au facut anuntul ca vor fi inchise joi datorita proximitatii la foc. Ca rezident al Encinitas, Joe Magna, a descris scena celor de la Mashable, pe Freeway 15, ce a taiat nordul din San Diego prin zonele afectate, in timp ce haosul cu trafic a fost inchis masinile care au fost parcate in ambele directie. Acestuia i-a luat 30 de minute sa iasa de pe autostrada, dar nu inainte de a vedea situatia din fata sa.

Seceta, recordul de caldura si vantul mare, au contribuit la deteriorarea scenei din San Diego County, Miercuri. Orasul lui San Diego, a depasit recordul de temperaturi mari si sczute, ajungand la 93 de grade sau scazand pana la 67. Recordul de cea mai inalta temperatura din anul 1956, a fost de 87 de grade.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *