Skip to content

Cadouri inspirate sau nu? Idei pentru Craciun

Perioada sarbatorilor de iarna aduce mainte sa fim mai buni si sa impartasim cu cei dragi cadouri. Este perioada cu cea mai mare forfota prin magazine. Insa ce sa alegi? Tine nu numai de gusturi insa si de buget. Cu toate acestea cand inspiratia lipseste cu desavarsire dai gres si din cadoul ce iti doreai sa lumineze de fericire chipul celui sau celei care va primi cadoul te alegi cu grimase.

In lista cadourilor neinspirate se numara articole de bucatarie caci asta ar insemna sa sugerezi ca lumea sa este doar ceea ce tine de bucatarie. De asemenea este foarte greu de multumit cand alegi un parfum sau articole vestimentare. Ori depinde si de relatia pe care o ai cu persoana in cauza. Cand te simti depasit de situatie iata cateva idei de cadouri pentru Craciun:

  • O rochie rosie. Este preferata femeilor si in general vorbind un articol vestimentar sau un accesoriu rosu vine in tematica cu sarbatorile de iarna.
  • O esarfa, un fular. Pentru cei mai frigurosi varianta a doua este mai indicata. Ori eleganta se pastreaza pe o linie de sus cand o esarfa multicolora este aleasa. Din gama de accesorii ce nu te costa atat de mult insa se potriveste nevoilor.
  • Portofele sau accesorii de par. Asta ca o completare pentru femei cat si pentru barbati, accesorii de birou sau ce ar avea legatura cu domeniul in care lucreaza. Asta pentru a tine cont si de un buget si pentru a pune mai mare pret pe ideea simbolica si sentimentala a cadoului.
  • Pijamale. Desi suna usor prea mult ar putea fi un cadou ideal pentru iubit si nu numai. Cu imprimeuri colorate si funny, cu un stil total aparte fata de ceea ce clasicul inseamna transmite ideea de leneveala si somn dulce pe timp de iarna.

Orice cadou ai alege cand pui si suflet in ceea ce faci este imposibil sa nu primesti zambete inapoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *