bijuterii handmade

Atat de populare in zilele noastre, bijuteriile handamade sunt atat de frumoase, de speciale si de unice, mai ales pentru faptul ca sunt create de tine insuti sau de prietenii tai dragi. Aceste bijuterii speciale si fantastice sunt la indeamna oricui nu isi permite sa isi cumpere asemenea bijuterii mai pretioase sau direct din magazin. In procesul de creere al acestui tip de bijuterii handmade poti sa iti folosesti din plin creativitatea, imaginatia si toate materialele necesare pe care le ai pe acasa.

Brose superbe

Create din margele, pene, tesaturi, piele sau din orice altceva iti poti imagina-aceste brose fantastice sunt de obicei incluse in categoria bijuteriilor si trebuie tratate cu siguranta ca atare. Prietena mea este atat de axata pe crearea de asemenea bijuterii unice, si de asemenea spune ca aceasta activitate o face foarte fericita, aducand la randul ei fericire in jur.

Ea si-a transformat aceasta pasiune intr-o munca si intr-un mod de a castiga ceva bani, ba chiar in propria ei afacere. Binenteles, nu trebuie sa creezi brose pentru a le vinde, ci pentru propria colectie de bijuterii si accesorii. Mai mult de atat, brosele sunt si niste daruri atat de speciale de facut.

Talismane norocoase

Ai cateva tipuri de bratari, insa nu ai si niste bratari norocoase? Nu te grabi sa le cumperi imediat, iti poti crea singura bratarile talismane norocoase. Am vazut o gramada de asemenea bratari dragute care iti poarta noroc create din plastelina si din fimo, care aratau la fel de bine ca in magazin, in schimb erau create de prietenele mele la ele acasa.

Aceasta este un tip de plastilina diferit fata de cea cu care ne jucam cand eram copii, asa ca ar trebui sa te asiguri ca vei cumpara plastilina potrivita pentru bijuterii. Odata ce ai cumparat-o, trebuie doar s-o modelezi, sa treci un ac pe unde ai vrea sa fie gaura si apoi trebuie sa le sai la cuptor ca sa se intareasca.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *