bijuterii aur argintbijuterii aur argint

Ce merge cel mai bine cu tonul de culoare al pielii tale? Bijuteriile de aur sau bijuteriile de argint? Daca ai un ton de culoare al pielii mai rece, atunci bijuteriile de argint, de aur alb sau de platina se potrivesc cel mai bine cu pielea ta. Cei care au tonuri ale pielii mai deschise si mai calde ar trebui sa se axeze pe aur, cupru si alama. Binenteles, acestea nu sunt niste reguli batute in cuie. Poti face ca alegerile tale sa fie mai variate si poti alege sa imbini aurul cu argintul daca asa iti place sau in functie de tinuta pe care o porti.

Durabilitate si costuri. Culoarea nu este singurul lucru de luat in considerare atunci cand alegi intre argint si aur. Este vreunul dintre aceste metale pretioase mai scump sau mai durabil decat celalalt?Este un fapt foarte bine cunoscut ca aurul este cu mult mai scump decat argintul. Asta pentru ca este un metal foarte rar.

Argintul veritabil este foarte frumos si bijuterii dinargint de acest fel sunt nemaipomenite, insa acestea se pot deteriora cu timpul si isi pot schimba culoarea, intunecandu-se la culoare. Aurul este disponibil in mai multe culori cum ar fi galben, roz si alb. Fiecare dintre aceste feluri de aur este tratat in mod diferit si asta ii poate afecta durabilitatea. De asemenea, cantitatea de aur sau de argint veritabil din acele bijuterii pot face diferenta. Toate bijuteriile create din aur sau din argint ar trebui sa aiba marcaje care sa iti spuna ca sunt fabricate fie din argint, fie din aur. Argintul veritabil va fi marcat drept „veritabil” sau cu numarul „925”. Bijuteriile din aur vor fi marcate cu karate cum ar fi aur de 14k.

Fie ca vei cumpara bijuterii din aur, fie ca vei cumpara bijuterii din argint, trebuie sa ai grija de ele cum se cuvine. Curata fiecare piesa in parte in mod regulat cu o formula de curatare cat mai adecvata. Pastreaza bijuteria intr-un loc uscat si nu un mansarda sau in pivnita sau subsol unde temperaturile fluctueaza de obicei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *