Skip to content

Australia va exporta marijuana in Canada

marijuanaO firma australiana este la un pas mai aproape de a exporta marijuana medicala pe piata internationala prin profitarea de un avataj legal. AusCann a reusit sa incheie o afacere care ii permite companiei sa exporte marijuana medicala de inalta calitate in Canada, sustine Australian Associated Press.

In ciuda faptului ca vanzarea si cultivarea este ilegala in toate zonele din Australia, AusCann a solictitat cultivarea marijuanei pe terenul propriu din Norfolk Island, unde guvernul poate acorda o licenta pentru exportarea marijuanei.

Compania intentioneaza sa inceapa cresterea si cultivarea acesti plante in luna noiembrie iar primul transport de o tona se asteapta sa fie trimis in Canada in luna mai a anului 2016, dorindu-si ca aceasta cantitate sa creasca pana la 10 tone pana in anul 2018. Compania a anuntat ca a obtinut o locatie sigura si ar putea creste o specie de marijuana care nu se poate dezvolta in Canada din cauza climatului rece.

AusCann intentioneaza sa creasca un tip de marijuana cunoscuta sub numele de Sativa, folosind o cantitate de substante chimice de care cannabisul are nevoie, fiind modificat pentru a se potrivi unui anumit tip de boala.

Dar inainte ca AusCann sa inceapa transportul maritim al marijuanei medicale, acestia trebuie sa treaca peste un obstacol final. Anul trecut, o companie sub numele de TasCann, care a avut acelasi presedinte ca AusCann si inregistrata la aceeasi adresa, a avut parte de o dezaprobare din partea guvernului australian, din motive de siguranta si securitate.

Presedintele AusCann, Mas Washer a declarat catre Australian Associated Press ca este ingrijorat din cauza celor intamplate anul trecut, acesta spunand ca va fi in stare de soc daca decizia aprobata acum va fi din nou rasturnata. Acesta a mentionat ca a beneficiat de sprijinul deplin al guvernului si al localnicilor din Norfolk Island, care, a spus acesta, crede ca vor aduce o multime de beneficii companiei AusCann.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *