bijuteriibijuterii

bijuterii

Diamantele sunt prietenele cele mai bune ale aurului, insa si ale femeii. Impreuna, fac un adevarat show de zile mari intr-o tinuta frumoasa si plina de farmec. Diamantele si aurul merg impreuna destul de bine. Cauta niste culori unice de diamante, cum ar fi negrul pentru a le asorta cu aurul si implicit cu bijuteriile din aur.

Tine minte ca bijuteriile din aur galben se asorteaza foarte bine cu tonurile deschide si calde si cu tonurile de bijuterii, ceea ce inseamna ca diamantele albe si galbene se asorteaza foarte bine cu aurul galben. Acestea fiind spuse, alte asorteuri pot face o declaratie de moda foarte dramatica, asadar pastreaza-ti mintea cat mai deschisa la idei noi.

Aurul roz este in mod actual cel mai popular. Ofera un ton de culoare care complementeaza aproape orice nuanta de piele si poate lumina orice tinuta cu care este asociat. Multi oameni cred ca ofera o stralucire rozie celui care poarta bijuterii in aceste nuante, adaugand vitalitatet si caldura. Bratarile gravate si medalioanele din aur roz sunt mai ales foarte populate in lumea moderna.

Daca esti de parere ca o anumita bijuterie a ta este mai invechita, poti incerca sa o accesoririzezi cu ceva mai modern. Cateodata, amestecul de bijuterii noi si vechi poate crea un aspect foarte modern pe care nimic altceva nou nu ti-l poate oferi. Asortand  noul cu vechiul este un lucru foarte la moda si facand acest lucru bine, poti da de stire lumii ca ai anumite sesnisbilitati in ceea ce priveste moda si te pricepi asa purin la moda.

In ciuda tuturor trucurilor si sfaturilor care vin si trec in ceea ce priveste bijuteriile, cea mai potrivita regula este sa te imbraci si sa porti ceea ce iti place si te face sa te simti bine. Bijuteriile, ca si imbracamintea, coafura, ar trebui sa reflecte stilul tau personal.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *