Atractie

AtractieHai sa jucam un joc de imperechere. Pune 100 de barbat si 100 de femei intr-o camera sigilata. Pe fruntea fiecarei persoane, scrie un numar intamplator de la 1 la 10, si numiti asta atractia lor. Nu esti capabil sa vezi numarul de pe fruntea ta, si nimeni nu iti va spune care este. Jocul este sa imperechezi cat de multe persoane inalt clasate de sex opus poti.

Esti gata? Start. Destul de imediat, orice 9 si 10 sunt inconjurati de multimile uriase care le doresc atentia. Daca multimile se indreapta catre tine, iti dai seama ca scorul tau poate fi destul de bun. Daca strainii pleaca cand te apropii, nu ai un scor atat de bun.

Oamenii isi vor reduce asteptarile cand sunt respinsi si le vor creste atunci cand sunt inconjurati. Daca fiecare persoana pe care o intalnesti vrea sa se imperecheze cu tine, probabil nu vei avea un scor mai mic decat 10. Dar pentru oricine altcineva, esti fortat sa ghicesti si sa pariezi. Iar indiciul atractiei tale este cat de nevoias se comporta persoanele din jurul tau.

Jocul este mai simplu ca viata reala, dar esenta este aceiasi, daca cineva este disperat sa fie cu tine, sansele sunt ca ei cred ca esti mai bun ca ei. Ar putea sa se insele amarnic, dar acest lucru transporta ei.

In schimb, daca cineva este departe de afectiunile sale, probabil cred ca se descurca mai bine. De asemenea acestia ar putea gresi, dar in ambele cazuri suntem programati sa interpretam acest lucru ca si feedback al propriei atractiei. Incerci sa ghicesti ce numar ai pe frunte si feedback-ul lor este tot ce ai.

Viata reala are cateva calitati in plus care o face mai putin decat o piata de carne de o singura dimensiune. Una din calitatile vietii este ca toate numerele se pot schimba, insa mai important este ca fiecare vede destul de diferit numarul, atunci cand se privesc.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *