Skip to content

Aplicatia mobila Watch Dogs

Aplicatie mobila Watch DogsUbisoft a lansat ieri o aplicatie „companion” pentru mobil gratuita Watch Dogs, pentru dispozitivele iOS si Android, permitandu-ti sa joci cu prietenii de pe console sau PC, folosindu-ti smartphone-ul sau tableta. Aplicatia gratuita, numita ctOS Mobile, iti permite sa te joc cu prietenii in 2 moduri, cursa si cursa gratuita. In aceste moduri, jucatorul de pe consola si PC sunt pusi impotriva jucatorului mobil.

Jucatorul de pe consola sau PC incearca sa se intreaca de la un checkpoint la altul, castigan timp in plus pentru fiecare checkpoint de care a trecut, in timp ce jucatorul de pe mobil vede lumea de sus si are puterea de a „sparge” orasul si a-si incurca oponentul, declansand blocaje sau aruncand lucruri in aer. Folosind aplicatia, jucatorul de pe mobil poate de asemenea ataca oponentii dintr-un elicopter sau chiar trimite politia pentru a-i prinde.

In modul „Race”, distanta dintre checkpoint-uri este mai mica si jucatorul de pe PC sau Consola are GPS-ul pornit. Pentru modul „Free Ride”, distanta este mai mare si GPS-ul este inchis implicit. In ambele moduri, jucatorul de mobil castiga daca este capabil sa il faca pe jucatorul de pe consola sau PC sa nu ajunga la toate checkpoint-urile.

Pnetru a folosi aplicatia ctOS, vei fi nevoit sa te loghezi cu contul tau de Xbox Live, Playstation Network, sau contul de Uplay . Aplicatia nu necesita sa ai un cont Xbox Live Gold sau Playstation Plus, in timp ce Uplay este intotdeauna gratuit. Apoi introduci id-ul prietenului tau, si va aparea in feed-ul tau, si ii poti invita sa se alature la o cursa.

Daca prietenii tai sunt offline, sau daca ai prefera sa joci impotriva unui strain, poti sa alegi „Quick Match”, si sistemul de matchmaking a aplicatiei iti va gasi un jucator care va fi la nivelul tau. Aplicatia mobila ctOS functioneaza de asemenea prin generatiile de console, insemnand ca poti folosi aplicatia sa joci impotriva jucatorilor pe Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 sau Playstation 4.

One Comment

  1. Watch Dogs este unul dintre cele mai bune jocuri aparute in ultimii 5 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *