apa cocosapa cocos

Apa de cocos te poate ajuta sa slabesti daca o bei in loc de bauturile foarte calorice cu un continut foarte mare de zaharuri, ca parte din planul tau de dieta. Nu va face totusi ca grasimea in surplus sa dispara. Ca orice alte capricii care nu au o baza dovedita stiintific, nu te gandi deodata ca apa de cocos este o potiune magica pentru slabit care te va ajuta sa pierzi dintr-o data toata grasimea acumulata in acesti ani de sedentarism.

Apa de cocos si slabitul

Nu exista proprietati la apa de cocos care sa te ajute sa iti reduci greutatea. Oricum, daca dieta ta zilnica este bazata in mare pe sucuri, sucuri de fructe si pe alte bauturi cu mult zahar, a le inlocui cu apa de cocos te poate ajuta sa iti descresti consumul de calorii si sa pierzi in greutate intr-un mod mult mai sanatos.

Comparatia caloriilor

Un pahar obisnuit de suc are in jur de 88 de calorii si 24 grame de zahar. Opus acestui lucru, un pahar de apa de cocos, fara zaharuri adaugate, are in jur de 46 de calorii si 6 grame de zaharuri. Arunca sticlele de sucuri rele pline de zahar si inlocuieste-le cu apa simpla plata in care poti adauga ceva apa de cocos, si apoi da-ti seama cat de bine iti vei administra caloriile intr-o alta modalitate sanatoasa de a pierde kilograme si calorii, si vei deveni mai sanatos.

Potentiale luari in greutate

Daca vei continua sa-ti bei sucurile rele si pline de zahar si nu vei reduce consumul de calorii in alte modalitati, acele 46 de calorii dintr-o cana de apa de cocos  se pot adauga si vei continua sa castigi in greutate si mai mult de atat. Atunci cand vei inlocui apa de cocos cu bauturile rele pe care obisnuiai sa le bei, iti este sugerat sa consumi cu pana la 8 pahare de astfel de apa diluata pe zi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *