un studio de videochat din Bucuresti cu numeroase beneficii

Sunt multe aspecte despre videochat pe care publicul larg inca nu le cunoaste. Cu toate acestea, multi vorbesc despre acest tip de job si domeniu de activitate desi nu cunosc prea mult despre asta. Sa descoperim in randurile ce urmeaza mai multe despre un studio de videochat din Bucuresti, cu numeroase beneficii. Mai exact, despre Prime Studios.

Un studio care a ridicat pretentiile

Daca este sa vorbim despre un studio de videochat din Bucuresti cu numeroase beneficii, numaidecat trebuie sa mentionam despre Prime Studios. Acesta este studioul care a schimbat putin regulile, in sensul in care a pus mare accent pe dezvoltarea echipei si pe succesul individual al modelelor parte din echipa. Asta pentru ca in fond succesul studioului este cladit din succesul fiecarui model.

Prin urmare, fetele sunt incurajate in mod constant sa performeze. Asta se intampla inca de la bun inceput de cand ajung sa faca parte din echipa. Sunt rasplatite pe masura ce ajung sa castige mai mult. Spre exemplu, au bonus de angajare, bonus daca recomanda o prietena, precum si beneficii extra salariale – decontarea unei operatii estetice sau un city break pentru modelul cu cele mai multe ore petrecute online in decursul unei luni.

Asta nu este tot. Sunt de asemenea beneficii diverse, extra salariale, sub forma de bonus raportat la castigurile pe care le inregistreaza un model. In functie de vechime si nu numai, modelele parte din echipa PrimeStudios au parte de tot felul de surprize, de bonusuri cu care isi completeaza salariul lunar.

Cine poate fi o candidata ideala

In privinta cerintelor la angajare nu sunt pretentii exagerate. Fetele trebuie sa fie mai degraba dornice sa avanseze, sa imbratiseze tot ce e nou in acest domeniu, sa reuseasca sa se faca placute. Cu minime cunostinte de limba engleza si in privinta utilizarii unui calculator/laptop, orice fata majora si dezinhibata poate avea succes in acest domeniu.

Pentru cele care au cel putin curaj si curiozitate de a se prezenta la un interviu la acest studio de videochat exista si posibilitatea de decontarea a unei sume de 50 de lei. Aceasta echivaleaza cu decontarea transportului.

Ma intereseaza, dar mi-e teama de expunerea in mediul online

Sa lamurim si acest aspect, una dintre grijile ce caracterizeaza doritoarele de a se angaja in cadrul unui studio de profil. Ei bine exista o politica complexa si bine pusa la punct ce tine de respectarea intimitatii si a confidentialitatii activitatii desfasurate. Modelele activeaza in cadrul unor platforme special dedicate, ce nu pot fi accesate din tara. Asadar riscul este minim ca cineva de acasa si din cercul de prieteni sa afle cu adevarat despre activitatea ta, fara ca tu sa dai detalii.

Pentru a intelege cum functioneaza sistemul aici si cum ar urma sa colaborezi cu studioul, citeste mai mult fie in presa, fie direct din pagina oficiala a studioului. Activitatea acestuia este 100% legala astfel ca prezinta cu maxima transparenta oferta de open jobs.

Contact:

Adresa: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *