www.saluscontrols.ro

Lumea s-a mai relaxat cu privire la anumite achizitii, tinand cont ca piata la ora actuala dispune de optiuni oricand. Practic nu trebuie mai astepti iarna sa iti instalezi o centrala sau sa o completezi cu un termostat. Poti face asta oricand, dar de preferat sa te pregatesti de sezonul rece cu ceva timp inainte. Asa vei sti si cum functioneaza sistemul, fara sa experimentezi in plina iarna.

Pentru avertizari

Aceste genuri de termostate prezinta numeroase avertizari ce se afiseaza pe display sau – dupa caz – pe telefon, prin intermediul aplicatiei aferente termostatului. Acestea sunt de fapt maniere ce definesc confortul fiecaruia in parte. Utilizatorul nici nu trebuie sa se preocupe de setari si de schimbari pentru ca aplicatia va alerta mereu cu privire la modul de functionare al sistemului.

Pentru setari potrivite

Iti vei da seama ca un termostat controlat prin internet are un control intuitiv si te ajuta sa faci setari potrivite, chiar daca nu esti un expert in ale tehnologiei sau in ale gadget-urilor de acest gen. Depinde foarte mult de tipul de suprafata, incaperea pentru care se foloseste un termostat de acest gen; ori acolo unde este vorba de un numar de camere mai mare setarile pot fi suparatoare, pentru a stabili valori echilibrate ale temperaturilor. Dispozitivul trebuie sa iti fie la indemana pentru a completa cu cateva grade setate la o treapta mai sus sau mai jos. Dar, mult mai usor este sa te folosesti de telefon in acest sens.

Tehnologie moderna pentru un control de consum

Practic daca dispui de conexiune la internet la abonamentul de voce sau in casa nu ai costuri extra pentru a putea folosi termostatul cu conexiune la internet. Imbina tehnologia moderna cu un concept pe masura, ce iti permite sa te folosesti de telefon sau laptop pentru a seta centrala. Asta inseamna sa ai control total asupra casei si asupra resurselor consumate. Ceea ce scoate in evidenta inca un avantaj al acestor termostate: consum mai mic, fara rabat de confort.

Cum se explica asta. Indiferent de locatia pe care o ai poti controla eficient modul in care centrala functioneaza si furnizeaza caldura necesara. Nu va functiona la maximum sau potential, constant, reducand astfel din costuri. Totul se traduce prin a fi atent cand ai nevoie de caldura, pentru a mai scadea din costurile facturilor. Deci nu ai nimic de pierdut pana la urma.

Se pare ca nu este de ajuns sa detii un sistem precum o centrala termica. Aceasta ar trebui completata de un termostat. Avand in vedere cate optiuni sunt la ora actuala pe piata de profil esti practic provocat sa alegi ceea ce corespunde cu stilul tau de viata si implicit ceea ce ar putea sa iti usureze total modul in care iti setezi preferintele. De aceea, termostatele controlate prin internet  par sa aiba tot mai mare popularitate.

Daca te vei gandi ca depinzi astfel de internet si in cazul unei intreruperi de conexiune va trebui sa reiei toate setarile, poti sta linistit. Termostatele de la Salus sunt prevazute cu un sistem complex ce permite sa nu se reseteze la intreruperi, ci sa reia functionarea normala.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *