Pune-te in locul altcuiva si creierul tau va incepe sa functioneze asa fel incat sa te ajute sa gandesti un pic mai diferit, in afara perspectivelor tale obisnuite. Pentru cei care se straduiesc sa isi formeze diferite idei, jocurile de rol ii pot ajuta sa se trasnpuna in diferite situatii problematice si sa gasesasca solutii diverse pentru a da de cap acestor situatii problematice.

Cu toate ca inteligenta logica este importanta, inteligenta emotionala joaca un rol vital de asemenea in succesul total al cuiva. A interactiona cu alti oameni te poate ajuta sa iti largesti orizonturile si sa treci de limitele pe care ti le impui in mod obisnuit, sa castigi noi idei si sa vezi lucrurile din perspective diferite.

Oamenii sunt niste adevarate provocari ale naturii. Oamenii inteligenti de bucura deseori de izolare pentru ca aceasta ii protejeaza de a fi permanent criticati de catre ceiallti din jur. Oricum, acest disconfort este necesar pentru oamenii cu adevarat inteligenti, pentru ca ii impinge pe acestia in afara spatiului sigur in care se afla la un moment dat.

Atunci cand incepi sa crezi ca la tine sunt toate raspunsurile corecte, incepe sa colaborezi si cu altii pentru a-ti mai extinde perspectivele asupra vietii.

Fie ca este vorba despre o comunicare virtuala sau mai degraba fata in fata, a vorbi si a impartasi experiente cu colegii de munca este mereu un lucru benefic si iti poate oferi diferite idei si metode de a te descurca mai bine cu diferite aspecte mai putin usoare pe care la un moment dat le vei avea de infruntat.

Fetele noi si ideile inovative cresc inspiratia si creativitatea si creaza un un mediu de invatare amplificat si numai bun pentru creierul tau sa se dezvolte. Prin crearea unei retele de impartasit idei si experiente de munca, creierul tau incepe sa dezvolte o noua retea pentru formularea si executarea conceptelor inovative.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *