crestere sani

crestere saniCreste-ti consumul de proteine pentru a-ti ajuta la dezvoltarea naturala a sanilor. A te tine de o dieta dezechilibrata  este una dintre cauzele tipurilor de sani lasati si moi, asadar asiura-te ca vei manca o multime de fructe, legume si alimente bogate in proteine cum ar fi nucile, alunele, laptele, ouale, pestele slab, untul de arahide, puiul si semintele de dovleac, iaurtul grecesc si multe asemenea produse. Elimina bauturile cu zaharuri, mancarea de tip fast food si unele alimente procesate care nu sunt bune pentru tine.

Exista o multime de avantaje de asemenea pentru cresterea sanilor ce tin de masarea lor. Nu numai ca iti intareste sanii un masaj facut ca la carte, dar de asemenea ii ajuta sa creasca. Daca iti vei masa sanii acasa la tine, asigura-te ca vei face acest lucru in maniera corespunzatoare. Consulta-ti ginecologul mai intai pentru a invata cele mai eficiente tehnici de masare a sanilor.

Rezultatele te vor suprinde in mod placut. Masarea acestora ajuta la cresterea fluxului sangvin si volumului fitoestrogenilor regasiti in fluxul de sange al sanilor, dar de asemenea si stimuleaza productia de prolactina care pomoveaza cresterea sanilor pe cale naturala. Lasa-te de obiceiurile rele pe care le aveai inainte. Crezi sau nu, insa obisnuitele rele pot duce la oprirea cresterii sanilor. Fumatul, de exemplu, stopeaza sanii de la a mai creste.

Consumul de prea mult alcool duce de asemenea la aparitia sanilor lasati si a cancerului la sani. Consumul de prea multa cafea, lucrul prea mult si faptul ca nu te odihnesti suficient sunt inca o parte dintre obisnuintele la care ar trebui sa renunti cat de curand. Include de asemenea mancaruri cu mai mult estrogen in alimentatia ta de zi cu zi. Alimentele bogate in estrogen au fost demonstrate a ajuta la cresterea cea mai buna a sanilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *