Se stie deja ca transportul in comun ocupa un rol foarte important in vietile noastre cotidiene, fiind indispensabil pentru unii dintre noi, fiind singura solutie pentru a ajunge la serviciu la timp, ne ajuta pentru a iesi in oras in cazul in care stam la periferie, fiind foarte util de asemenea pentru a conduce acasa tipa cu care tocmai am iesit la o ingheta (asta daca nu avem destui bani la noi ca sa-i comandam un taxi). Se pare ca esti deja familiarizat cu mijloacele de transport in comun, dar stii oare cateva macar dintre „regulile nescrise ale transportului in comun”.

Regula numarul unu: Trebuie sa stai extrem de aproape de ceilalti, fie ca vrei sau nu, chiar lipiti daca se poate. Stiinta ne-a aratat ca ne simtim cel mai bine atunci cand pastram o distanta rezonabila fata de o alta entitate umana. Acest lucru se aplica cu succes in lumea reala, dar nu si in transportul in comun. Atunci cand esti intr-un autobuz trebuie sa stii ca nu ai cum sa nu stai foarte aproape de ceilalti, fie ca vrei sau nu. Zona extrem de apropiata dintre voi, pasagerii calduro-mobilului, va genera o temperatura si mai ridicata decat cea destul de ridicata deja, furnizata de mediul ambiant.

Regula numarul doi: Cand te afli intr-un mijloc de transport in comun, trebuie sa eliberezi orice strop de apa care ti-a mai ramas in corp. Asadar, vei putea sa vezi diferiti oameni care se lupta pentru suprematie cand vine vorba despre cantitatea de apa eliminata. Aceasta cantitate se poate usor masura dupa petele de culoare aparute pe camasa sau tricoul individului de langa tine. Cu cat sunt mai mari petele, cu atat mai bine.

Ultima dar nu si cea din urma, regula numarul trei: Nu ai cum sa devii un calator de transport in comun de succes daca nu porti rucsacul pe umeri. I-ai vazut si tu pe acei campioni care sunt unul mai mandru decat celalalt de rucsacurile personale, cat mai mari si mai grele, cu singura menire de a-i tranti la pamant pe toti cei destui de slabi sa nu dispuna de asemenea dotari. Daca vrei sa fii primul, trebuie sa-ti cumperi cel mai mare rucsac posibil.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *